Drugi internacionalni sajam zdravstvenog turizma u Splitu Travanj 13. – 14.

Poštovani,
nakon uspješno održanog prošlogodišnjeg Prvog međunarodnog sajma zdravstvenog turizma „Mediteran 365“, ovim putem pozivamo vas na Drugi međunarodni sajam zdravstvenog turizma „Mediteran 365“, koji će se održati u Splitu, 13. i 14. travnja 2019. godine. U travnju ove godine od 27. do 29., održao se Prvi ‘Mediteran 365’. Sajam je privukao pažnju medija, izlagača, sudionika i posjetitelja jer je to bio prvi takav sajam na ovim prostorima, a idejna začetnica je sama direktorica sajma Biljana Mančić. Zbog odličnog odaziva na prvi Sajam iduće, 2019. godine, drugi po redu bit će dodatno obogaćen mnogobrojnim domaćim i stranim izlagačima iz Europe.

Predstavnici turističkih agencija, distributeri opreme, centri za uljepšavanje, medicinske ustanove, osiguravajuće kuće i banke kao i promicatelji zdravog načina života i prehrane prijavite se na Sajam i predstavite sebe i svoje proizvode na „Mediteranu 365“ u Splitu za par mjeseci.
Ovo je jedinstvena prilika da sudjelujete i poslušate vrhunske stručnjake u području zdravstvenog turizma iz Hrvatske i inozemstva, a ukoliko se prijavite za sudjelovanje na Sajmu na vrijeme dobivate popust od 15 posto.

Budite i vi dio turističke atrakcije Dalmacije i Hrvatske.

Razvoj zdravstvenog, zubarskog i estetskog turizma, njegovo poticanje na domaćem i inozemnom tržištu, kako bi se stvorili dugački prije / poslije sezone.
Stručno povezivanje stručnjaka i pružatelja usluga kao i udruga uključenih u zdravstveni turizam (putem sajmova, konferencija, predavanja, seminara, foruma i radionica)
Nuditi pomoć i olakšati pristup krajnjim korisnicima te ih povezati s pružateljima usluga zdravstvenog turizma.

B & G ASSOCIATION

Drugi sajam zdravstva i turizma“ Mediteran 365“, na najsuvremeniji način, smišljeno  kroz marketing i promociju definira projekt, turizam na Mediteranu 365 dana.

Cilj nam je prvi put okupiti zajedno predstavnike iz svih područja: medicine, stomatologije, estetike, centre za ljepotu, wellnessa, zastupnike medicinske i turističke opreme, turističke agencije i distributere smještaja. Kroz 3 dana trajanja upoznat ćemo se izmijeniti  iskustva  dobiti nove ideje i odrediti projekte razvoja . Održat će se nekoliko  predavanja eminentnih kolega iz  zdravstva, stomatologije i estetike. Upoznajte najnovije ideje i tehnologije iz područja turizma uz predavače iz vodećih kuća , Expedia, Hotel Beds.
Iskoristite pozornost medija, kontaktirajte donositelje poslovnih odluka, ciljnih skupina i prodajnih kanala sve uz dobar zabavni program.

Sajam se održava uz podršku HGK i TZ Splitsko- dalmatinske županije ,a prisustvuju gosti iz Italije,  Slovenije, Kvarnera, BiH, Crne Gore , Mađarske, Švicarske.

10Europskih zemalja
2dana izlaganja
30Izlagača
3000Posjetitelja

Promocija zdravlja, turizma i ljepote na Mediteranu

Ravnateljica sajma Biljana Mančić iznijela je da se u Hrvatskoj godišnje od zdravstvenog turizma uprihodi oko 330 milijuna eura, a predviđa se kako taj prihod može narasti na oko milijardu eura na godinu.

NOVOSTI

REGISTRACIJA

POSJETITELJI